• Lorem ipsum

Over de inhoud van onze website

Voor alle duidelijkheid wijst Quiksurf (Quiksilver Texel) ten aanzien van de website www.quiksurf.nl je op het volgende:

Eigendom van Quiksilver Texel

De website, Quiksurf nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links, zijn eigendom van Quiksilver Texel. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Quiksilver Texel. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Informatie en prijzen

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door Quiksilver Texel met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Quiksurf.nl behoudt zich het recht bij een onjuiste prijs of verkeerde informatie over een product of dienst de order te annuleren.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Quiksilver Texel behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en tot de voorraad strekt. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. De internetprijzen kunnen afwijken van de winkelprijzen.